Joulutori

Niihaman Saukkojen Joulutori ja kuusien myynti on lauantaina 16.12. klo 11-15 Vehmaisten seurakuntatalolla (Kauppilaisenkatu 26).

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kupillisen kuumaa, sekä tukemaan elämyksellistä partiotoimintaa. Luvassa on pannukahvia, makkaranpaistoa sekä pihapelejä.

Lippukuntamme toiminta on ympärivuotista ja olemme erityisen tunnettuja ahkerasta purjehduskauden aktiivisuudestamme. Pyrimme tarjoamaan jäsenillemme mahdollisimman paljon osallistuttavaa, ja tämä onkin toteutunut useiden kesäretkien sekä suosittujen arkipurjehdusten muodossa. Vuosiohjelmaamme sisältyy myös mm. vaelluksia, partiokilpailuja, melontaa, radioamatööritoimintaa sekä perinteisiä metsäretkiä, joten tarjolla on varmasti jokaiselle jotakin!

Meripartiolippukuntamme toimintaa voit tukea hankkimalla itsellesi kotimaisen tuuhean joulukuusen – sovittaessa toimitus kotiovelle –  tai partiolaistemme rakkaudella käsin tekemiä jätkänkynttilöitä sekä loimutuslautoja.

Joulukuusi maksaa 50€. Kuuset ovat 2,2-2,8 metriä pitkiä. Kuusia pystyy myös tilaamaan jo ennakkoon, sekä jälkikäteen mikäli niitä on jäljellä. Joulukuusen voi ottaa kotiinkuljetuksella 10€ lisähintaan.

Jätkänkynttilät ovat pienet 15€/kpl ja isot 20€/kpl.

Loimutuslaudat ovat 25€/kpl.

Tilaa kätevästi kuusi osoitteesta: niihamansaukot.fi/joulukuusi

Aikataulu
16.12. Klo 11-15 Joulutori

Lisätietoja tarjoaa Henrik Juhola, henrik.juhola@niihamansaukot.fi

Tervetuloa tutustumaan, joulutorilla nähdään!