Joulutori

Niihaman Saukkojen Joulutori ja kuusien myynti on lauantaina 17.12. klo 11-15 Vehmaisten seurakuntatalolla (Kauppilaisenkatu 26).

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kupillisen kuumaa, sekä tukemaan elämyksellistä partiotoimintaa. Luvassa on pannukahvia, makkaranpaistoa sekä pihapelejä.

Lippukuntamme toiminta on ympärivuotista ja olemme erityisen tunnettuja ahkerasta purjehduskauden aktiivisuudestamme. Pyrimme tarjoamaan jäsenillemme mahdollisimman paljon osallistuttavaa, ja tämä onkin toteutunut useiden kesäretkien sekä suosittujen arkipurjehdusten muodossa. Vuosiohjelmaamme sisältyy myös mm. vaelluksia, partiokilpailuja, melontaa, radioamatööritoimintaa sekä perinteisiä metsäretkiä, joten tarjolla on varmasti jokaiselle jotakin!

Meripartiolippukuntamme toimintaa voit tukea hankkimalla itsellesi kotimaisen tuuhean joulukuusen – sovittaessa toimitus kotiovelle –  tai partiolaistemme rakkaudella käsin tekemiä jätkänkynttilöitä sekä loimutuslautoja.

Joulukuusi maksaa 50€ sisältäen kotiinkuljetuksen. Kuuset ovat 2,2-2,8 metriä pitkiä. Kuusia pystyy myös tilaamaan jo ennakkoon, sekä jälkikäteen mikäli niitä on jäljellä.

Pienet jätkänkynttilät ovat 10€/kpl, isot 20€/kpl

Loimutuslaudat ovat 25€/kpl

Tilaa kätevästi kuusi osoitteesta: niihamansaukot.fi/joulukuusi

Aikataulu
17.12. Klo 11-15 Joulutori

Lisätietoja tarjoaa Henrik Juhola, henrik.juhola@niihamansaukot.fi

Tervetuloa tutustumaan, joulutorilla nähdään!