Liity Niihaman Saukkoihin

Liity Niihaman Saukkoihin

Oman ryhmän kokoontumiset Messillä, purjehduksia Näsijärvellä, viikonloppu laavulla, kesäleiri koko lippukunnan kanssa. Uusia taitoja ja maisemia, itsensä ylittämistä ja kaverin auttamista. Tätä kaikkea on Niihaman Saukkojen toiminta. Partio on hauska ja monipuolinen harrastus kaiken ikäisille. Partiossa saat uusia ystäviä niin omasta lippukunnasta, kuin ympäri Suomen, kenties ulkomailta asti! Samalla opit taitoja liikkumisesta niin maalla kuin vedessä, otat vastuuta, johdat joskus ehkä omaa ryhmää; asioita joista on hyötyä vielä aikuisenakin. Partiossa ei ole tiukkoja ikärajoja, toiminnassa voi olla mukana vaikka vielä 90-vuotiaanakin.

Aikuisille partiotoiminta antaa aitiopaikan luoda lapsille ja nuorille ikimuistoisia elämyksiä, samalla oppien uusia asioita ja taitoja muilta mukana olevilta aikuisilta. Vaikka toiminta painottuu lapsiin ja nuoriin, lippukunnan johtajistolla on myös omia kokoontumisia purjehduksen, retkeilyn, ruuanlaiton jne. merkeissä. Lippukuntamme kaipaa aikuisia erityisesti johtamaan ryhmiä, mutta lippukunnan tapahtumiin tarvitaan myös kokkeja, autoilijoita kyytimään lapsia sekä silmäpareja, jotta vältytään pieniltä haavereilta ja ryhmille suunniteltu ohjelma sujuu jouhevasti. Pienikin panos ajastasi lippukunnallemme on aina tervetullut. Toimintaamme mukaan tulevilta aikuisilta ei vaadita aikaisempaa kokemusta partiotoiminnasta, koulutamme mukaan tulevat ja apua saa muilta johtajilta.

Ilmoittautua voit mukaan toimintaan oheisen lomakkeen kautta: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=9999660. Täytettyäsi lomakkeen olemme yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Miten voin tukea partiotoimintaa
Lippukunta tarvitsee varoja toimiakseen; tarvikkeiden hankintaan, retki- ja leiripaikkojen vuokriin, veneiden ylläpitoon jne. Suurin yksittäinen varainhankintakeinomme on partiolaisten adventtikalenterikampanja. Tämän lisäksi olemme esimerkiksi talkoina maalanneet puutarhakalusteita terasseille, kantaneet muuttolaatikoita jne. Johtajisto ottaa kiitollisena vastaan vinkkejä talkoista.

Kannatusjäsenyys
Voit myös tukea lippukuntaa liittymällä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus lippukunnan virallisissa kokouksissa, jonka lisäksi he saavat kannatusjäsentodistuksen kullekin vuodelle jolta kannatusjäsenmaksu on maksettu. Kannatusjäsenyyttä voi hakea lippukunnan johtajalta, ja sen hyväksyy lippukunnan hallitus. Kannatusjäsenmaksu vuodelle 2021 on 60€. Kannatusjäsen voi olla luonnollinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö. Kannatusjäseneksi voit liittymä tämän lomakkeen kautta: https://niihamansaukot.fi/kannatusjasenyys